U trendu

Novak Đoković postao regionalni brend ambasador Rajfajzena

BEOGRAD/BEČ – Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Rajfajzen Bank International AG (RBI) objavili su danas početak saradnja u kojoj će Đoković biti brend ambasador RBI i njenih ogranaka u srednjoj i istočnoj Evropi, a Rajfajzen će podržati njegovu Tenisku akademiju u Beogradu.

U saopštenju Rajfajzena navodi se da je Đoković istakao da je počastvovan što je postao brend ambasador i partner te banke u projektu Teniske akademije „Novak Đoković“.

„Taj projekat mi je veoma važan. Sada ćemo još snažnije podržati mlade tenisere u nastojanju da postanu šampioni kako na terenu, tako i van njega“, rekao je Đoković.

Dodao je da jak tim pravi veliku razliku u karijeri i da želi da takvo okruženje pruži svim talentima u akademiji.

„Rajfajzen je važan partner koji je prepoznao našu misiju i zajedno ćemo raditi na razvoju i unapređenju tenisa“, izjavio je Đoković, koji je na poziciji broj u tenisu rekordnih 316 nedelja.

Predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke u Srbiji Zoran Petrović istakao je da ovakva saradnja potvrđuje viziju da ta banka bude broj jedan kada je reč o preporukama klijenata.

„Novak Đoković je jedan od najuspešnijih, ako ne i najuspešniji sportista kome se najviše dive a koji dolazi iz srednje i istočne Evrope. Zbog činjenice da delimo veoma slične vrednosti, verujemo da je naše partnerstvo savršen spoj“, rekao je Petrović.

Saradnja je zaključena na tri godine a pored opšte podrške akademiji, Rajfajzen će podržati učešća mladih igrača na važnim omladinskim turnirima.

Uz pojavljivanje u reklamama i aktivnostima na društvenim mrežama Rajfajzen grupacije, Đoković će učestvovati na odabranim događajima banke.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.