Novi Diskaveri sadržaji u ponudi Telekoma Srbije

BEOGRAD – Američki televizijski kanal Diskaveri (Discovery) i Telekom Srbija danas su najavili proširenje strateškog partnerstva, koje podrazumeva veću ponudu vodećih Diskaverijevih kanala, saopštio je Telekom Srbija.

Proširena ponuda podrazumeva Diskaveri kanal, TLC, Evrosport, ID, Travel ćannel Food Network, klao i novi kanali poput HGTV (Home and Garden TV).

Korisnici Telekoma će moći da gledaju Diskaverijeve programe iris TV i DTH platformama, kao i putem kablovskog operatera “Moja Supernova”.

Nabrojani kanali biće dostupni i korisnicima m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Zahvaljujući ovom partnerstvu, korisnici Telekoma Srbija imaće priliku da uživaju u nekim od najpoznatijih zabavnih emisija kao što su “Zlatna groznica”, “Milijarder na tajnom zadatku”, “Granična kontrola: Evropa” koje se emituju na kanalu Diskaveri ili emisijama “Stručnjak za torte”, “Doktor za bubuljice”, “Veridba od 90 dana” na kanalu TLC, ističe Telekom.

Na kanalima Evrosporta korisnici će imati priliku da prate neke od najvećih svetskih sportskih dešavanja, uključujući Grend slem turnire u tenisu, biciklističke Grend turove, kao i ovogodišnje Olimpijske igre.

Deo programske ponude kojoj će korisnici Telekoma Srbija imati pristup, čini i HGTV kanal, koji se bavi temama kupovine, prodaje i renoviranja kuća, kao i izgradnjom domova iz snova.

Neke od emisija sa ovog kalnala koje su već stekle popularnost širom sveta su: “Struktura dobre kuće”, “Slavni: Znak zahvalnosti”…

Direktorka distribucije i poslovnog razvoja Diskaverija Keneči Belušević izjavila je da je uzbuđena zbog najavljenog proširivanja partnerstva sa Telekomom, naročito zato što srpska komapnija pokriva kompanije iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

„Ovo nam omogućava da većem broju televizijskih gledalaca ponudimo široku ponudu sadržaja koji se tiče avantura, načina života i sporta. Osim naših već dobro poznatih kanala koji su u prethodnim godinama postali omiljeni među gledaocima, verujemo da će HGTV, Diskaverijev lider za dom i baštu, postati izuzetno popularan i za pretplatnike Telekoma Srbija, s obzirom da je ovo vreme u kojem su ljudi posvećeni domu”, izjavila je Beluševićeva.

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić ocenio je da će ova saradnja ojcati tržišne pozicije kompanije koju vodi.

„Proširenje saradnje sa Diskaverijem će u domove naših korisnika doneti televizijske kanale i sadržaje u kojima uživaju milioni gledalaca širom sveta. Uvereni smo da je ovo još jedno partnerstvo koje će nam pomoći da ojačamo našu poziciju regionalnog lidera u pružanju televizijskih usluga, i da će svi naši korisnici pronaći programe iz bogate ponude koji odgovaraju njihovim interesovanjima“, rekao je Lučić.

Diskaveri je svetski lider u proizvodnji zabavnog programa sa temama iz stvarnog života, proizvodi preko 8.000 sati premijernih emisija godišnje, a dostupan je u 220 zemalja i teritorija u svetu na 50 jezika, napominje Telekom Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.