U trendu

Novi Pazar: Raspisan tender za svetleće pokazivače koji malo ko može da ispuni

Grad Novi Pazar raspisao je tender za zakup svetlećih displeja montiranih na stubovima javne rasvete u centralnim ulicama za šta u narednih godinu dana planira da potroši 2,8 miliona dinara, objavio je danas radio Sto plus.

Tenderskom dokumentacijom od ponudjača se traži da ima minimum 79 dvostrano orijentisanih displeja, dimenzija 90 sa 120 centimetara, napravljenih od aluminijuma sa čeličnom konstrukcijom, instaliranih u nizovima i usmerenih ka kolovozu i trotoarima.

Pored toga, lokalna samouprava precizirala je i na kojim lokacijama moraju biti displeji i to minimum 48 u Ulici Stefana Nemanje, 10 u Ulici AVNOJ-a, devet u Ulici 28. novembra, a 12 na Trgu Isa-bega Isakovića.

Prema nezvaničnim saznanjima, ovako definisane tenderske uslove može ispuniti samo jedna firma u čijem vlasništvu se nalaze displeji na ovim lokacijama.

Sto plus je pre par dana uputio pitanja lokalnoj samoupravi zbog čega su odlučili da zakupe displeje na godinu dana, za potrebe koje kampanje će se koristiti i zašto su tenderski uslovi takvi, ali odgovora još uvek nema.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.