U trendu

Nude 13.000 dolara mesečno, treba samo da uživate

Sajt o putovanjima Cancun.com traži novo lice čiji će posao biti da uživa na plaži šest meseci. Onaj kom se posreći da dobije posao, biće plaćen 13.000 dolara mesečno, što je za šest meseci 78.000 dolara, koliko je predviđeno da traje posao za ovu poziciju.

Posao novog zaposlenog će biti da sedi na plaži, spava u luksuznim krevetima, objavljuje sadržaj na društvenim mrežama, posećuje noćne klubove kao VIP gost i učestvuje u aktivnostima.

Na sajtu u opisu posla stoji da se ovakvo iskustvo doživljava jednom u životu.

Generalni menadžer Čed Mejerson navodi da jedva čekaju da započnu potragu sa novim zaposlenim koji će ujedno biti i njihovo zaštitno lice.

-Mogućnost da budete plaćeni, živite i putujete širom Meksika je prilika koja se pruža jednom u životu – ističe Mejerson.

-Zaista je u pitanju jedna od izvanrednih turističkih destinacija i želimo da budemo sigurni da smo našli pravu osobu da nam pomogne da pokažemo ostatku sveta šta to Kankun ima da ponudi, od kulture i društva do prelepih hotela i nestvarnih plaža – dodao je on.

Da biste se prijavili za ovu poziciju, neće biti dovoljan samo CV, već se od kandidata traži da pošalju jednominutni video u kom objašnjavaju zašto su idealni za taj posao. Konkurs je otvoren do 17. decembra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.