U trendu

Od utorka živa sajamska aktivnost na Beogradskom sajmu

BEOGRAD – Delatnici iz oblasti energetike, zaštite životne sredine, bezbednosti i zdravlja na radu, etno hrane, zimskih sportova tokom sledeće nedelje mogu na Beogradskom sajmu ponuditi svoje proizvode ili doći do informacija o trendovima i novinama u ovim sektorima.

Naime od 25. do 28. novembra na Sajmu se održava čak pet
manifestacija.

Prve tri, posvećene energetici, zaštiti životne sredine i reagovanju u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu, održavaju se u isto vreme od 23. do 25. novembra.

Preostale dve manifestacije, iz oblasti etno hrane i pića i zimskih sportova, na sajamskom kalendaru su krajem sedmice, od 25. do 28. novembra.

Shodno trendovima, glavna tema Sajma energetike biće obnovljivi izvori energije.

Oni će biti i jedna od tema Sajma zaštite životne sredine i prirodnih resursa koji će biti posvećen i zelenoj ekonomiji, industriji reciklaže i upravljanju otpadom.

Proizvođači kao i kupci etno hrane i pića i zimske opreme moći će od četvrtka do nedelje da ponude svoje proizvode odnosno potraže nacionalne gastronomske specijalitete ili sportsko-rekreativnu opremu na Sajmu etno hrane i pića u hali 3 i Sajmu Expo-zim u hali 5 Beogradskog sajma.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar