U trendu

Onlajn sajam zaposljavanja studenata 1. i 2. decembra

NOVI SAD – Na veb-platformi ExpoOnline.rs 1. i 2. decembra biće održan ESTIEM Onlajn Sajam zapošljavanja studenata koji bi trebalo da pomogne u povezivanju mladih s kompanijama u kojima će moći da steknu iskustvo i uspostave kontakte za zaposlenje.

Kompanije zainteresovane da svoje poslovanje predstave na ovom Sajmu mogu da se prijave do 15. novembra na portalu sajma.

Budući akademski građani će imati priliku da učestvuju u interaktivnim radionicama i panel diskusijama kako bi se upoznali sa načinima poslovanja i mogućnostima koje im se nude.

Ovo je prvi Sajam ovog tipa koga organizuje ESTIEM Lokalna Grupa sa Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu u partnerstvu sa Novosadskim sajmom.

Inače, kompanije će i nakon 1. i 2. decembra, tačnije do 1. februara 2022. moći da se predstave na virtuelnim štandovima, na platformi Novosadskog sajma ExpoOnline.rs, koja će im omogućiti da se umreže sa studentima.

ESTIEM Lokalna Grupa Novi Sad, neprofitna je i nevladina organizacija koja aktivno volontira i doprinosi zajednici.

Osnovana je 2002. godine na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, sa ciljem da kroz projekte i saradnju poveže i integriše studente IIM oblasti.

Do sada su organizovali više od 60 lokalnih i međunarodnih događaja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.