U trendu

OTP banka otvorila prvu partner ekspozituru u BG

BEOGRAD – OTP banka Srbija otvorila je svoju prvu OTP partner ekspozituru u Beogradu, specijalizovanu poslovnicu namenjenu partnerima, investitorima, brokerima i trećim licima koji sa bankom sarađuju u prodaji njenih proizvoda i usluga.

Reč je o inovativnom i na našem tržištu jedinstvenom načinu pružanja bankarskih usluga, koji OTP banku čini pionirom u ovoj oblasti.
Simboličnim presecanjem vrpce, novu specijalizovanu ekspozituru otvorio je Dejan Vučinić, direktor direkcije za upravljanje mrežom filijala.

Vučinić je istakao da je ovo prva ekspozitura ovog tipa u Srbiji koja će svojim klijentima na raspolaganje staviti potrebne resurse i bogatu ponudu proizvoda i usluga.
„Ponosni smo što danas u Beogradu i Srbiji pokrećemo jedan novi i drugačiji koncept koji nas čini pionirima na domaćem tržištu i koji će povećati vidljivost i dostupnost banke potencijalnim partnerima. Kao lider u kreditiranju privrede i stanovništva na našem tržištu, OTP banka se izdvaja zahvaljujući svojoj ekspertizi i posvećenošću saradnicima i klijentima. Zbog toga nas izuzetno raduje što će OTP partner doprineti još većem zadovoljstvu naših korisnika a ujedno biti i veliki potencijal za dalji rast“, izjavio je Vučinić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.