U trendu

Otvoren konkurs za nagradu „Turistički cvet“

BEOGRAD – Turistička organizacija Srbije raspisala je danas konkurs za dodelu nagrade „Turistički cvet“ za 2021. godinu, koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos promociji turizma u Srbiji.

Konkurs traje do 31. oktobra, a direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović rekla je da je uprkos pandemiji virusa korona doneta odluka da se ove godine dodeli nagrada „Turistički cvet“.

„Uprkos izazovima bilo je dovoljno posvećenih, angažovanih, inovativnih turističkih destinacija, lokaliteta, ugostitelja koji zaslužuju da se njihov rad prepozna i vrednuje“, rekla je Labović, saopšteno je iz Turističke organizacije Srbije.

Navodi se da se nagrada dodeljuje u kategorijama: „Turistička organizacija“ ,“Turistička manifestacija“ , „Receptivna turistička agencija“, Ugostiteljski objekat za smeštaj“, „Ugostiteljski objekat za smeštaj“.

Nagrade su i za kategorije „Ugostiteljski objekat tipa: hotel“, „Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj“ i „Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga“.

Zainteresovani mogu dostaviti prijave isključivo na onlajn popunjenom obrascu od 1. zaključno sa 31. oktobrom koji se nalazi na sajtu www.turistickicvet.rs , navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.