U trendu

Otvoren novi kreditno-stambeni centar Komcercijalne na NBG

BEOGRAD – Komercijalna banka je, nastavljajući razvoj sveobuhvatnog koncepta podrške klijentima u procesu kupovine nekretnina – od podnošenja zahteva do realizacije, svečano otvorila novi, 12. po redu, kreditno-stambeni centar u Bulevar Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

Ova specijalizovana ekspozitura tako je postala deo mreže kreditno-stambenih centara Komercijalne banke, koja se grana u pet najvećih gradova u Srbiji, a njena vrata biće otvorena za sve klijente koji planiraju kupovinu nekretnine uz pozajmicu banke, na siguran, transparentan i efikasan način.

Ovaj jedinstven koncept omogućiće svakome od njih da dobiju punu podršku specijaliste za stambeno kreditiranje odnosno stručno savetovanje i vođenje kroz ceo proces, od prvog do poslednjeg koraka, saopštila je Komercijalna banka.

„Deo naše misije je da aktivno slušamo klijente i odgovaramo na njihove potrebe, pružajući im sveobuhvatnu podršku u ostvarenju njihovih ciljeva, kakav je svakako kupovina stana. Zato širom Srbije razvijamo mrežu kreditno-stambenih centara nastojeći da za njih budemo stabilan oslonac pri donošenju značajnih životnih odluka kao što je investiranje u domove, a samim tim i budućnost“, rekao je predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke, članice NLB Grupe, Vlastimir Vuković.

Novi kreditno-stambeni centar simbolično je otvoren isplatom prvog stambenog kredita za mlade 33 godine staroj Neveni Savić iz Beograda.

Njoj je uz iznos kredita isplaćeno i 30.000 dinara poklona za useljenje od Komercijalne banke, a sam zahtev odobren joj je za rekordna tri dana.

Centar će biti otvoren od ponedeljka do petka od 9-19 časova na adresi Bulevar Zorana Đinđića 45a na Novom Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.