U trendu

Otvorena nova ekspozitura Sberbanke na Banovom Brdu sa Kafeterijom

Sberbanka otvorila je danas novu ekspozituru u Beogradu, na adresi Požeška 66 na Banovom brdu, a u okviru novog koncepta otvorena je i „Kafeterija“.

Predsednica Izvršnog odbora Sberbanke Srbija Marijana Vasilesku rekla je da je ta banka prva na tržištu ponudila gradjanima da se pored standardnih bankarskih poslova u ekspozituri odmore i popiju kafu koju će spremiti zaposleni u „Kafeteriji“.

„Pored već poznatih saradnji na programima lojalnosti ‘Sa nama na putu’ i Super Kartica, ostvarili smo i ovu inovativnu saradnju sa ‘Kafeterijom’. Očekujemo nove klijente koji će se u lepoj atmosferi informisati, gde ćemo im ponuditi naše usluge“, kazala je Vasilescu na otvaranju ekspoziture.

U novoj Sberbank ekspozituri u okviru Zone 24/7 svi klijenti moći će da na bankomatima, u svakom momentu, podignu novac, da uplate novac u domaćoj valuti na svoj račun, dok pravna lica mogu da obave uplatu pazara.

Na bankomatima je omogućeno i plaćanje računa, a sve ove transakcije dostupne su 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

„Svi znamo da nam plaćanje računa mnogo lakše pada kada je uz nas naša omiljena kafa. Zato nam je veliko zadovoljstvo da naše partnerstvo sa Sberbankom učvrstimo još jednom lokacijom u Beogradu“, rekao je direktor „Kafeterije“ Zoran Stanojević.

On je naveo i da će ovo potpuno novo iskustvo rešavanja bankarskih obaveza biti propraćeno popustom od 50 odsto na kafu za sve Sberbank klijente.

Saradnja Sberbanke Srbija s „Kafeterijom“ otpočela je 2019. godine kada je otvoreno prvo prodajno mesto u ekspozituri u Borskoj ulici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.