U trendu

Ove nedelje 45. Medident – sajam medicine i stomatologije

BEOGRAD – Više od 70 izlagača učestvovaće na međunarodnom sajmu medicine i stomatologije „Medident“ od 6. do 8. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma.

Kako je saopšteno, izlagači će se reprezentativnom ponudom ponajviše dentalne, ali i ostale medicinske i laboratorijske opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga, preporučiti kao sajamski oslonac celokupne struke i pratećih srodnih industrija.

Kroz prezentacije, seminare i pokazne vežbe, „Medident“ će ponuditi i aktuelna stručna medicinska saznanja i praktične obuke i iskustva iz stomatološke prakse i drugih grana medicine.

Tokom „Medidenta“ posetiocima će biti ponuđene brojne promocije, prezentacije i akcije.

Posetioce očekuju besplatni pregledi, masažni tretmani, raznovrsne pokazne vežbe, kratki promotivno-edukativnim programima i druge korisne usluge iz različitih medicinskih oblasti.

Biće besplatnog merenja šećera u krvi, krvnog pritiska i indeksa biomase, saveta i edukacija za obolele od dijabetesa, edukativnih materijala za ugrožene HIV-om, kao i dobrovoljnog davanja krvi.

Tokom sajma biće i besplatne masaže, prezentacija ambulantnog izbeljivanja zuba, te demonstracija uređaja za dekontaminaciju vazduha na principu plazme.

Sajam „Medident“ se održava posle dve godine pauze, a svojim 45. izdanjem treba da dokaže da je najrespektabilnija regionalna medicinska sajamska manifestacija, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.