U trendu

Partnerstvo kompanija Maple Bear i Vantage Capital

BEOGRAD – Maple Bear, jedna od najvećih i najbrže rastućih franšiza K-12 dvojezičnih škola u svetu, udružila se sa kompanijom Vantage Capital u regionalnom investicionom programu vrednom 100 miliona evra, za širenje mreže franšinznih škola u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Kako je navedeno u saopštenju, u Srbiji će partnerstvo sa Vantage ubrzati razvoj Maple Bear škola i vrtića i privući ozbiljne investitore u franšiznu mrežu škola Maple Bear.

U regionu je sve veća potražnja za dvojezičnim obrazovanjem a naše škole, kaže generalni direktor Maple Bear CEE Jan Bidan.

„Naš koncept franšize se dokazao uspešnim startom u Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji, Ukrajini i uskoro u Albaniji. A sada, naše partnerstvo sa Vantage Capitalom nam daje finansijsku moć da postignemo naše ambiciozne ciljeve rasta: da izgradimo mrežu od preko 200 škola u regionu“, rekao je Bidan.

Maple Bear Global Sćools je osnovan 2003. godine u Severnom Vankuveru u Kanadi i danas je Maple Bear mreža obuhvata više od 570 škola u više od 30 zemalja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.