U trendu

Pavlović: Novi Nais sa 4. zvezdice i bogatom ponudom

NIŠ – Renovirani hotel Nais, na auto-putu Beograd-Niš, koji će večeras biti svečano otvoren u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada ima četiri zvezdice, a u rekonstrukciju je ulozeno 10 miliona evra, rekao je generalni menadžer „Nais risorta“ Tomas Pavlović i istakao da će ponuda kompleksa biti veoma bogata.
Pavlović je za Tanjug rekao da renovirani hotel, koji je prve goste primio 19. avgusta, ima 230 lezajeva, restoran sa 250 mesta i konferencijsko-kongresni prostor sa 650 mesta, velnes i spa centar, a od sledeće sezone imaće i mini akva park.

„Stari hotel Nais je poslednje goste imao 2012. godine, a nakon toga je nastupio taman period za njega do 2016. godine kada je „Nais risort“ otkupio hotel i krenuo sa rekonstrukcijom kompletnog objekta“, rekao je Pavlović.

On je istakao da hotel moze da se takmici sa svim objektima na međunarodnom tržištu zato što to njegova infrastruktura i kapaciteti dozvoljavaju.

Kaže i da mu njegova pozicija na Koridoru 10, nedaleko od Niša, i kategorija daju tu mogućnost da privuče više ciljnih grupa što je veoma retko.

„Nais više neće biti samo namenjen tranzitnom turizmu. Sada će imati mogućnosti za korporativne klijente, kongresni turizam, kratke vikedne…, a ima aerodrom u blizini i grad“, rekao je Pavlović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.