U trendu

PKS: Međunarodni sajam turizma u Beogradu, šansa za poslovno povezivanje

BEOGRAD – Privredna komora Srbije u saradnji sa Beogradskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva po treći put organizuje međunarodne poslovne susrete tokom 44. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, saopšteno je danas iz PKS.

Poslovni susreti će biti održani 23. februara od 11 do 17 časova i 24. februara od 10.30 do 17 časova u Hali 1 Beogradskog sajma.

Sve zainteresovane kompanije se mogu besplatno registrovati do 15 časova 22. februara putem platforme https://belgradetourismfair.talkb2b.net/ , navode iz PKS.

„Na sajmu će, tradicionalno, učestvovati najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni turoperatori“, rekla je viša savetnica za Evropsku mrežu preduzetništva u PKS Katarina Momčilović Matić

Dodaje da su poslovni susreti idealna prilika za uspostavljanje poslovnih kontakata, jer će zakazivanjem sastanaka putem platforme, kompanije moći da se sretnu sa domaćim i stranim kupcima i kompanijama na unapred zakazanim sastancima.

Kako je istakla, do sada se putem platforme registrovalo više od 350 učesnika, a zakazano je više od 200 sastanaka.

„Međunarodni sajam turizma predstavlja najznačajniju turističku manifestaciju u zemlji i jugoistočnoj Evropi, a poslovni aspekt sajma postaje sve važniji“, naglašava Matić.

Objašnjava da putem ove jednostavne platforme za povezivanje kompanije mogu bez čekanja, na efikasan način da se povežu kako sa izlagačima tako i sa posetiocima sajma.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar