U trendu

PKS: Žig Čuvarkuća dobili i proizvodi gradjevinske i hemijske industrije

Žig „Čuvarkuća“ dobiće još 81 proizvod tekstilne, prehrambene, gradjevinske i hemijske industrije, saopštila je danas Privredna komora Srbije koje dodeljuje tu potvrdu kvaliteta i vrednosti stvorene u Srbiji.

Za žig su prvi put konkurisali proizvodi hemijske i industrije gradjevinskog materijala, a dobiće ga blokovi i crep firmi Polet i Vinerberger (Wienerberger).

Pravo na „Čuvarkuću“ potvrdjeno je i za 17 proizvoda kompanije Tekstil, tri proizvoda Deleza stvorena u saradnji sa lokalnim proizvodjačima, po jedan proizvod Rubina, Podruma Lukić i PIK Bečeja, osam kompanije Sunoko, sedam Vrtlara, razvijanih u okviru projekta drogerijskog lanca dm, tri proizvoda firme Hof, šest Hajneken Srbija, tri Delikosa i 20 Polet-keramike.

Sekretar Udruženja PKS za gradjevinsku industriju Ivana Vuletić je rekla da je važno što su prve čuvarkuće tog sektora proizvodi renomiranih kompanija, sa dugom tradicijom na domaćem tržištu, čije poslovanje je dodatno unapredjeno stranim investicijama.

Ona je pozvala i ostale firme gradjevinskog sektora da se prijave, jer će, kako je istakla, žig „Čuvarkuća“ biti dodatna potvrda kvaliteta proizvoda, kako za individualnu gradnju, tako i za izvodjače velikih gradjevinskih projekata.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar