U trendu

Platforma za predstavnike ugostiteljskog sektora

BEOGRAD – Na drugoj po redu on line konferencija pod nazivom „Horeca zajednica za novu budućnost“, koja je okupila učesnike iz sektora ugostiteljstva, ali i mlade koji svoju karijeru žele da pokrenu u ovoj oblasti pokrenuta i jedinstvena platforma Horeca zajednica namenjena svima koji posluju u ugostiteljstvu, ali i onima kojima će buduće zanimanje biti u ovoj oblasti.

Platforma Horeca zajednica namenjena je svima koji posluju u Horeca sektoru – vlasnicima, menadžerima, konobarima kao i svima koji su zainteresovani da grade budućnost u ugostiteljskom sektoru.

Korisnici će, u okviru ove platforme, moći da kreiraju svoje profile, prate dešavanja i trendove u svetu ugostiteljstva, postave oglas za posao, ili pak nominuju temu za diskusiju.

Kako je rečeno, platforma će vlasnicima objekata u HoReCa sektoru i menadžerima omogućiti poslovne pogodnosti.

Sa druge strane, konobarima i ljudima koji traže posao ponudiće relevantna znanja i priliku da razviju i usavrše veštine potrebne kako bi bili konkurentniji na tržištu rada, rečeno je na konferenciji, a navodi se u saopštenju.

Ono što je najveća prednost ove platforme je povezivanje ugostiteljskog sektora, a sve da bi omogućili lakšu i efikasniju komunikaciju 24 sata, sedam dana u nedelji.

Coca Cola HBC Srbija na ovaj način želi dodatno da osnaži Horeca sektor i pruži podršku partnerima.
Svi koji žele da se prijave i postanu deo jedinstvene Horeca zajednice mogu da se inoformišu na sajtu www.horecapartner.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.