U trendu

Po Ratelovom merenju mts najbolja mreža u Srbiji

BEOGRAD – Najnovije Ratelovo merenje pokazalo je da je mts mreža po svim najvažnijim parametrima za korisnike, a to su brzina, dostupnost i rasprostranjenost, mreža broj 1. u Srbiji, saopšteno je iz Telekoma Srbija.

To za njene korisnike praktično znači da uvek mogu da računaju na ovu mrežu, pa i kada se nalaze u nepristupačnim predelima, ruralnim područjima, na auto-putu ili nekom drugom putu.

To naravno uključuje i neprijatne situacije poput kvara na kolima ili pogrešnog skretanja koje vodi na put koji ni GPS ne prepoznaje i kada je najvažnije javiti se onima koji brinu i pozvati pomoć.

„Upravo tada, vaš mobilni operater nalazi se na najvažnijem testu i više nije važno što je prosečno vreme uspostave veze manje od jedne sekunde ili što je uspešnost sesije pri preuzimanju velikog fajla 99,96 odsto, važno je samo da možete da obavite poziv i koristite internet. E baš to mts omogućava“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da mreža koja ima 99,5 odsto uspešno realizovanih poziva u malim gradovima, 98,11 odsto uspešno realizovanih sesija pri učitavanju stranica na 10.000 km puteva u Srbiji, kao što je mts, može s pravom da kaže da će biti uz svoje korisnike, koliko god daleko oni otišli.

Povodom objavljivanja Ratelovog merenja, Telekom je objavio promotivni materijal koji se može videti na linku: https://www.youtube.com/watć?v=mNZmlS_1AbQ

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.