U trendu

Počela rasprava o Nacrtu zakona o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda

BEOGRAD – Javna rasprava o Nacrtu zakona o uredenju tržišta poljoprivrednih proizvoda počela je danas i trajaće do 25. februara, objavilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Ministarstvo poljoprivrede poziva predstavnike organa i organizacija, poslovnih udruženja, privrednih subjekata, stručne javnosti i druga zainteresovana lica da učestvuju u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o uredenju tržišta poljoprivrednih proizvoda da daju svoj doprinos u izradi konačne verzije Nacrta zakona.

Primedbe, predlozi i sugestije mogu se tokom trajanja javne rasprave dostaviti putem elektronske pošte na e-mail adresu javna.rasprava@minpolj.gov.rs sa naznakom „Za javnu raspravu o Nacrtu zakona o uređenju tržišta poljoprivrednih proizvoda“ ili putem pošte na adresu Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina br. 22-26, 11000 Beograd, sa istom naznakom.

Nakon javne rasprave Ministarstvo poljoprivrede, analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi, sacinice izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona i isti će objaviti na internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i na Portalu e-Uprava, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar