U trendu

Pored odabira destinacije, važno je osigurati se tokom puta

BEOGRAD – Sajam turizma dobra je prilika da se posetioci podsete zašto je važno da pri odabiru neke od destinacija osiguraju svoj boravak kako bi svoj odmor ili slobodne dane proveli što ugodnije i opuštenije, kažu u kompaniji „Dunav osiguranje“ i ističu da su pripremili brojne akcije i pogodnosti za klijente.

Menadžer za osnose sa medijima u „Dunav osiguranju“ Jugoslava Smiljković Stojanović kaže da je zato „Dunav osiguranje“ pripremilo akciju „Popust za nezaboravan spust“, a koja korisnicima usluga omogućava da ostvare znatne popuste na visinu premije za putna i imovinska osiguranja, kao i na mnogobrojne usluge „Dunav auta“ za zimsku sezonu.

Ta akcija traje do 29. februara, a kako kaže Smiljković Stojanović, polisa se osim posetom nekoj od poslovnica širom Srbije, može zaključiti i onlajn.

„Onlajn kupovina individualne ili porodične polise putnih osiguranja, PZO i/ili paket putnog osiguranja, može se obaviti vrlo jednostavno – preko interneta, klikom na link www.dunav.com/kupi-online/ a polisa se može dobiti čak 15 odsto jeftinije“, rekla je Smiljković Stojanović.

Ističe i da za porodično osiguranje osiguranici dobijaju posebne pogodnosti, a da su deca besplatno osigurana tokom putovanja.
Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja za jednu osobu iznosi 777 dinara, odnosno, sa uključenim ski rizikom za boravak u nekom od evropskih ski centara, staje oko 1.100 dinara. Onlajn kupljena porodična polisa košta 1.690 dinara.

Smiljković Stojanović rekla je da je kompanija „Dunav osiguranje“ 2019. godine zaključila više od 330.000 polisa putničkog zdravstvenog i paketa putnog osiguranja, što je rast od osam odsto u poređenju sa 2018. godinom.

Samo u januaru ove godine građani su onlajn zaključili gotovo trostruko veći broj polisa u poređenju s januarom 2018. godine, kažu u „Dunav osiguranju“.

Agent prodaje u agenciji Wayout Marija Blagojević, koja godinama organizuje putovanja za Egipat, Kipar i Emirate, kaže da putnicima, zahvaljujući saradnji sa „Dunav osiguranjem“, obezbeđuju dodatnu sigurnost zahvaljujući putnom zdravstvenom osiguranju u sklopu aranžmana.

„Važno nam je da svi putnici budu osigurani na destinaciji jer se nekada dese i neke vanredne situacije, a polisa koju dobijamo od ‘Dunav osiguranja’ već godinama se pokazala kao dobra, jer pruža dodatni komfor tokom boravka u inostranstvu i zahvaljujući njoj se putnici mogu osećati sigurnije“, rekla je Blagojević.

Tarek Al Ghar, direktor prodaje u kompaniji „Desert adventures“ kaže da sarađuju sa „Dunav osiguranjem“ I agencijom Wayout i ističe da je osiguranje dobra opcija za sve koji žele da posete Dubai ili Abu Dabi, kako bi se osećali sigurnije.

„Važno je i da zbog zdravstvene situacije u svetu svako ima osiguranje, kako individualno, tako i porodično, kako bi svi imali što ugodniji boravak na destinaciji koju izaberu“, rekao je Tarek Al Ghar prilikom posete Sajmu turizma u Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.