U trendu

Pošta Srbije predstavila Viber stikere za 2023.

Pošta Srbije predstavila je danas prvi paket stikera za komunikaciju na aplikaciji Viber, namenjen, kako je istaknuto, različitim prilikama i radosnim događajima koji se očekuju u prazničom periodu.

Kako je navedeno, predstavljanjem usluga koje Pošta Srbije pruža na ovaj  način, stikeri nose prepoznatljive motive paketa i poručuju – Sve je u paketu.

Stikerima Pošte Srbije „Sa vama u svakoj prilici“ ( vb.me/580031 ) čestita se Nova godina, krsna slava, rođendan, 8. mart – i prenose i druge lepe emocije i poruke, obogaćujući komunikaciju na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u regionu, navedeno je u saopštenju.

Paket stikera „Sve je u paketu“ besplatan je za preuzimanje na linku vb.me/580031 ili pretragom Stiker Marketa na aplikaciji Viber.

Korisnici Vibera koji preuzmu besplatan stiker paket „Sve je u paketu“ postaju članovi zvanične Viber zajednice Pošte – Pošta Srbije,  gde će dobijati redovne informacije o funkcionisanju, novim uslugama i drugim aktuelnostima, uz kako je istaknuto, brojna zanimljiva iznenađenja koja ih očekuju u sadržaju zajednice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.