U trendu

Poštanska štedionica otvorila novu ekspozituru u N.Banovcima

NOVI BANOVCI – Banka Poštanska štedionica otvorila je danas u Novim Banovcima novu 190. po redu ekspozituru.

ČLAN Izvršnog odbora Nataša Marković rekla je prilikom svečanog otvaranja da Banka Poštanska štedionica proslavlja vek postojanja.

„Mi smo ranije, do pre 10 -15 godina jedva postojali na bankarskoj mapi, a sada se nalazimo visoko rangirani na bankarskom tržištu i među prvih smo par banaka. Za nas je najvažnije da nam je profit na drugom mestu, a da su nam na prvom mestu ljudi, naši zaposleni i pre svega klijenti“, rekla je Marković.

Istakla je da Banka Poštanska štedionica pokušava da se što više približi klijentima, te da je i to otvaranje jedan od načina da im se približi što više, što je i slogan banke.

Navela je da je do otvaranja ekspoziture u Banovcima došlo na osnovu upita koji je među građanima rađen o njihovom interesovanju.

„Vodimo računa da budemo ravnomerno raspoređeni po celoj Srbiji i nastavićemo da u toku 2021. godine otvaramo ekspoziture širom Srbije, gde bude postojala potreba. U okviru proslave stogodoišnjice obećavamo da ćemo biti još bolji, razvijati se na svim poljima, granati lepezu svojih proizvoda i da ćemo podeliti recept za dugovečnost, a on je zdrav odnos prema ljudima, klijentima, zaposlenima. Zdrav novac u zdravoj banci“, kaže Marković.

Predsednik opštine Stara pazova Đorđe Radinović je istakao da su lokalna samouprava i građani veoma zadovoljni što je Banka Poštanska štedionica otvorila ekspozituru u Novim Banovcima.

„Do sada smo ovde imali samo jednu banku, u njoj su bile ogromne gužve, a građanima će sada biti lakše da obavljaju poslove koje imaju u banci“, rekao je Radinović.

Istakao je da je posebno ponosan da je Banka Poštanska štedionica kao jedina državna banka u njihovom mestu otvorila ekspozituru.

Naglasio je da je već primetno zadovoljstvo građana zbog otvaranja nove ekspoziture i izrazio nadu da će i banka biti zadovoljna, kao i da će biti posla i za nju.

U čast velikog jubileja stogodišnjice postojanja, predsavnici Banke Poštanske štedionice uručili su deci iz Novih Banovaca novogodišnje paketiće.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.