U trendu

Poznati finalisti nagrade SAM najboljim liderima i firmama

BEOGRAD – Stručni žiri Srpske asocijacije menadzera (SAM) odabrao je finaliste u četiri kategorije za ovogodišnje priznanja najboljim liderima 21. veka, koja će 14. decembra biti dodeljena na tradicionalnoj svečanosti SAM GALA 2021, saopštili su danas organizatori.

U kategoriji SAM Menadzer godine nominovani su predsednik izvršnog odbora i CEO Generali Osiguranja Srbija – Dragan Filipović, šefica za jugoistočnu Evropu grupe Merck – Ina Bulat, predsednik Izvršnog odbora i direktor OTP banke Srbija – Predrag Mihajlović i direktor Vega IT – Saša Popović.

U konkurenciji do 35 godina za Mlade menadzere godine našli su se direktor F&B, Delta Agrar – Igor Milenković, Country Manager Serbia, WV International – Neda Lazendić i direktor i ko-osnivač Joberty – Nikola Mijailović.

Do finala takmičenja u kategoriji Poslodavac godine stigle su kompanije Delta Holding, ManpowerGroup Srbija, MK Group i Vega IT.

Velike i srednje kompanije nominovane u kategoriji Društveno odgovorna kompanija godine su MK Group, Nestlé Srbija i Sćneider Electric.

Glasanje za dobitnike počinje u ponedeljak 29. novembra, kažu organizatori, i dodaju da pravo na glasanje imaju članovi SAM.

„SAM za prestižnu Godišnju nagradu predstavlja menadžere, poslodavce, pojedince i inicijative koje ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu“, navodi se u saopštenju.

Iz Asocijacije ističu da nagrada promoviše podsticanje kreativnosti i liderstva u menadžmentu i različitim sferama društvenog i poslovnog života.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar