U trendu

Predstavljen novi model BMW X5 u novom salonu u Galeriji Beograd

BEOGRAD – U Galeriji Beograd danas je otvoren novi prodajni salon BMW automobila „The BMW store“ gde je predstavljen novi BMW X5 SUV (terenac) model sa „connected drive sistemom“, koji će promeniti dosadašnji način korišćenja vozila, kažu iz BMW-a.

Podpredsednica Delta holdinga i direktorka Delta auto-grupe Aleksandra Đorđević istakla je važnost današnjeg događaja, pošto već duži vremenski period u Delti planiraju kako da promene način prezentovanja automobila.

„Koncepti proizvodnje i prodaje se menjaju, a mi smo odlučili da napravimo prodajni salon unutar Galerije kako bi smo bili bliži našim klijentima. Auto industrija se nalazi u najvećem periodu transformacije, prelazak na elektrifikaciju se dešava jako naglo. Ovo je zgodan i pristupačan način za klijente, a takođe i za nas da prezentujemo najnovije modele BMW“, kaže Đorđevićeva.

Novi model BMW-a je doživeo je promene koje će se ogledati u navigaciji u realnom vremenu, farovima užeg dizajna sa laser tehnologijom, kao i drugačijim dizajnom felni od 22 inča, poručili su na događaju.

Direktor brendova BMW-a za Srbiju i Crnu Goru Zoran Mihajlović kaže je da je danas otvoren salon u kome će klijenti moći da dobiju kompletnu uslugu od konfigurisanja vozila, organizovanja test vožnje, do kupovine vozila.

„Danas smo predstavili unapređenu verziju modela X5, automobila koji na naš najprodavaniji model u poslednje četiri godine. Model je softverski značajno unapređen, na usluzi je i mogućnost koja će pomoći veću povezanost korisnika i servisa (connected drive) koja će promeniti dosadašnji način korišćena vozila“, kaže Mihajlović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.