U trendu

Premijum salon Er Srbije otvoren za veći broj putnika

BEOGRAD – Korisnicima putničkih programa „Priority paš“, „LoungeKey“ i „Lounge paš“ kompanije Kolins, koji se koriste širom sveta od 12. aprila, biće omogućen pristup Premijum salonu Ar Srbije na beogradskom aerodromu, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

Premijum salon Er Srbije predstavlja prvi namenski salon za putnike jedne avio-kompanije u Srbiji, i od otvaranja u septembru 2015. godine posetilo ga je 125.500 putnika, navodi se u saopštenju.

Objašnjava se da Premijum salon Er Srbije prima 80 putnika i nudi kvalitetne restoranske usluge, prostrana kupatila sa tuš kabinama i brojne pogodnosti namenjene savremenim poslovnim putnicima, kao što su bežični internet i USB priključci za napajanje uređaja.

Er Srbija je nedavno potpisala ugovor sa Flaj Dubaijem, koji putnicima avio-kompanija Flaj Dubai i Emirejts omogućava pristup Premijum salonu, a od 1. aprila je ta pogodnost dostupna i putnicima Katar ervejza.

Pored putnika biznis klase Er Srbije, pristup salonu imaju i korisnici korporativnih članskih kartica srpske nacionalne avio-kompanije, a od oktobra 2020. godine i putnici Economy Comfort tarife, koji putuju iz Beograda letom Er Srbije, navodi naciopnalni avio prevoznik.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar