U trendu

Promotivni karavan #GoBelgrade posetio Sarajevo

SARAJEVO – Promotivni karavan #GoBelgrade posetio je danas Sarajevo, kako bi gostima iz BiH predstavio turističku ponudu Beograda u ovoj sezoni.

Brojne novinare i turoperatere na promotivnom događaju u Hotelu „Evropa“ pozdravio je Damir Kovačević, otpravnik poslova u Ambasadi Srbije u BiH, nakon čega su gostima predstavljene aktuelnosti turističke ponude Beograda u ovoj sezoni, kao i mogućnosti za jesenji i zimski gradski odmor u srpskoj prestonici.

Promocija je nastavljena izvođenjem muzičke monodrame „Skadarlijska dama“, koju je izvela glumica LJilja Jakšić dočaravši veselu atmosferu Skadarlije, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Usledili su poslovni sastanci bosanskih i srpskih turoperatera, kojima su prisustvovali i predstavnici nacionalne avio-kompanije „Er Srbija“, kao i hotela Falkenštajner, Konstantin, Kristal Koud Rentals i Hotela M.

Posle Sarajeva, karavan #GoBelgrade nastaviće putem Budimpešte, Beča, LJubljane i Banjaluke. Prethodno je, u dosadašnjem toku godine, imao promocije u Sofiji, Bratislavi i Sankt Peterburgu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.