U trendu

Prvi AFA Talent Development Forum u Srbiji

BEOGRAD – Prvi AFA talent forum u Srbiji pod nazivom „Razvoj talenata i ubrzane promene na tržištu rada“ biće održan 10. juna u Beogradu, najavili su danas organizatori tog događaja.

„U Srbiji većina kompanija ima poteškoča u zapošljavanju mladih talenata, iako čak 94 odsto njih ocenjuje svoje okruženje izuzetno posvećenom razvoju veština zaposlenih. AFA talent forum će okupiti sve relevantne članove društva kojih se ova tema tiče s ciljem nalaženja načina za prevazilaženje ovog problema i isticanja najboljih domaćih i inostranih praksi u razvoju talenata“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će na Forumu učestvovati 60 govornika iz zemlje i sveta, među kojima će biti eminentni eksperti iz sveta biznisa, edukatori i lideri iz različitih sfera privrede, univerzitetski profesori, ambasadori, predstavnici državnih institucija i nevladinih organizacija.

AFA je globalna zajednica eksperata i biznis lidera iz različitih oblasti i predstavnika akademske zajednice, vlada, kompanija i organizacija, koja je posvećena ekonomskom osnaživanja žena kroz inovacije i tehnologije kao glavnih pokretača ekonomskog i društvenog razvoja, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.