U trendu

Prvi jesenji sajam na Beogradskom sajmu – Grafima 2019

BEOGRAD – Tradicionalni, 41. po redu Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije „Grafima 2019“, okupiće od 25. do 28. septembra na Beogradskom sajmu više od 70 izlagača različitih profila iz desetak zemalja.

Oni će posetiocima predstavitit tehnološka dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privredno-umetničkih grana na srpskom i regionalnom tržištu.

Ovu izložbu mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, čak i kompletnih tehnoloških procesa, sirovina i repromaterijala za različite sektore grafičke i papirne industrije, svečano će otvoriti Dragutin Ilić, direktor kompanije „Europapier Dunav“, i Majkl Hiker, komercijalni direktor „Europapier Austria“, saopšteno je iz Beogradskog sajma.

Pored stručnih predavanja i prezentacija novih tehnologija i dostignuća, za posetioce će ponovo biti otvorena „Ulica kreativnih rešenja“, koja promoviše idejna rešenja iz oblasti grafičkog dizajna, ali i „Berza korišćenih mašina“, posebno zanimljiva za one koji tek počinju posao u ovim delatnostima.

Tradicionalni saputnik Grafime je Biro-Expo, međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme, orijentisan na potrebe u vezi sa kancelarijskim poslovanjem.

Radno vreme sajmova „Grafima i Biro-Expo biće od 10 do 18 časova u hali 4. Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a parkinga 150 dinara na sat, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.