U trendu

Raj za decu: Lego otvara prvu radnju u Srbiji

Jedan od najpoznatijih svetskih proizvođača igračaka, danski brend Lego, 14. septembra će svim ljubiteljima popularnih kockica otvoriti vrata svoje prve specijalizovane prodavnice u Srbiji, saopštila je danas ta kompanija.

Lego prodavnica nalaziće se u okviru  šoping centra u Rajićevoj ulici u Beogradu.

Na površini od oko 170 kvadratnih metara  kupcima će biti ponuđen bogat asortiman kreativnih igračaka za decu i odrasle, kao i ekskluzivne linije proizvoda Lego „Architecture“ i Lego „Technic“ za arhitekte i inženjere, ali i sve one koji uživaju u pravljenju kreativnih Lego građevina, navodi se u saopštenju.

Poput radnji u najvećim svetskim metropolama, i Lego prodavnica u Srbiji u svojoj ponudi imaće specijalni „Pick-A-Brick“ zid koji omogućava kupovinu kockica na kilogram.

U saopštenju se podseća na svetsku popularnost ovih kockica i statistikom koja pokazuje da je, od osnivanja kompanije 1932. godine proizvedeno više od 700 milijardi kockica, tačnije čak 94 kockice za svakog čoveka na planeti, dok bi se od godišnje prodaje Lego kockica Zemlja mogla opasati čak pet puta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.