U trendu

Sajam graficke, papirne i dekorativne ind. u BG 21-24. septemb

BEOGRAD – Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima održaće se od 21. do 24. septembra u Hali 4 Beogradskog sajma.

Takođe, u istom vreme i na istom mestu biće održan Međunarodni sajam informatičko – birotehničke opreme Biro – Expo tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje, saopštio je Beogradski sajam.

U okviru sajma Grafima, pod sloganom „Više boje“ predstaviće se više od 70 izlagača različitih profila iz desetak zemalja, a ponudiće izuzetno bogat izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, rezervnih delova i komponenti, polovnih grafičkih mašina, kontrolnih i mernih uređaja i opreme, mašina i opreme za reciklažu otpadnih materijala, sirovina i repromaterijala, ali i finalnih proizvoda grafičke, kreativne i papirne industrije.

Oni će kroz četiri dana promovisati tehnološka dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, te dizajnu i reklamnoj industriji, zatim u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih grana, dok će se na Biro – Expo predstaviti kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal, poslovna i dekorativna galanterija, i drugo.

Na sajmu će biti i 1. Sajam pakovanja i ambalaže PAK-AM, koji obuhvata najrazličitije segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.

Cilj nove manifestacije, koja treba da okupi proizvođače ambalaže i pakovanja od drveta, stakla, plastike, papira, kartona, proizvođače etiketa, jeste predstavljanje i promocija novih proizvoda, upoznavanje sa inovacijama i novim trendovima iz ovih oblasti, uspostavljanje novih kontakata i obnavljanje već postojećih, edukacija kroz prateći program.

Domaćin Grafime 2022. je kompanija Igepa Cartacell, članica Igepa Group, vodećeg specijalizovanog evropskog distributera papira sa preko 50.000 klijenata u 25 zemalja širom sveta.

Radno vreme Grafime je 21 – 23. septembra od 10 do 18 časova, 24. septembra od 10 do 17 časova, cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, za grupne posete 300 (za učenike i studente 200), a parking je 150 dinara po satu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar