U trendu

Sajam privrede u Mostaru od 2. do 6. maja, prijave za učešće do 15. marta

BEOGRAD – Firme zainteresovane za učešće na 24. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, koji će se održati od 2. do 6. maja, mogu da se prijave do 15. marta, objavila je Razvojna agencija Srbije (RAS) koja zajedno sa Privrednom komorom Srbije (PKS) organizuje nastup srpskih privrednika na ovom sajmu u okviru Nacionalnog štanda Srbije.

Iz RAS navode da je mostarski sajam idealna prilika za privrednike da predstave svoje proizvode i plasiraju ih kako na tržište Bosne i Hercegovine, tako i šire, kao i da učvrste postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Mostarski sajam privrede je po broju izlagača i posetilaca, jedna od najvažnijih sajamskih izložbi u Bosni i Hercegovini koja okuplja izlagače iz više od 20 zemalja regiona i Evropske unije.

Za naše privrednike je važan i zbog toga što je Bosna i Hercegovina vodeće izvozno tržište za domaću privredu, uz obim razmene koji je lane dostigao 3,3 milijarde evra, pri čemu je suficit domaće privrede premašivao 840 miliona evra.

Tokom sajma održaće se i edukativne radionice, konferencije, poslovni forumi i b2b susreti, na kojima će privrednici moći da razmene iskustva, prošire krug poslovnih poznanstava i unaprede poslovanje kroz sklapanje novih novih poslovnih ugovora.
Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Izrael.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.