U trendu

Sajam zapošljavanja u Senti 31. marta, poslodavci nude 200 radnih mesta

SENTA – Ispostava kikindske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u Senti organizuje u ovom gradu Sajam zapošljavanja 31. marta, objavila je NSZ.

Na sajmu će 20 poslodavaca ponuditi oko 200 radnih mesta, kako za nezaposlene bez kvalifikacija tako i za one sa završenom srednjom školom ili fakultetom.

Nezaposleni sa visokom stručnom spremom moći će da konkurišu za poslove mašinskih inženjera, farmaceuta, ekonomista i menadžera, oni sa srednjom stručnom spremom za poslove prodavaca, agenata terenske prodaje, administrativnih radnika, knjigovođa, cnc operatera, bravara, električara, referenata nabavke.
Kada je reč o nekvalifikovanim radnicima, njima će biti ponuđeni poslovi operatera u proizvodnji kablova, sezonski poslovi u obradi duvana, kao i poslovi pomoćnih šivača, higijeničara.

Nezaposleni i poslodavci će na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje moći da dobiju sve informacije o aktuelnim javnim pozivima i konkursima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju radne biografije (CV).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.