U trendu

Sajmovi zapošljavanja u sredu u KG, Trsteniku i Požarevcu

BEOGRAD – U filijalama Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u Trsteniku, Kragujevcu i Požarevcu u sredu će biti održani sajmovi zapošljavanja, na kojima će biti ponuđeno na stotine slobodnih radnih mesta, objavila je NSZ.

Na sajmu u Trsteniku će se predstaviti oko 15 poslodavaca koji su iskazali potrebe za zapošljavanjem više od 150 novih radnika.

Najtraženija će biti zanimanja mašinske i elektro struke, zatim prehrambene, hemijske i poljoprivredne struke, kao i radnici bez kvalifikacija.

Na sajmu u Kragujevcu će učestvovati 12 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem više od 330 novih radnika.

Najviše poslova biće ponuđeno bravarima, alatničarima, zavarivačima, operaterima na CNC mašinama kao i diplomiranim mašinskim inženjerima te magacionerima, operaterima u proizvodnji, kuvarima, ekonomistima.
Učešće na sajmu u Požarevcu je najavilo 19 poslodavaca koji će nezaposlenima ponuditi oko 400 slobodnih radnih mesta.
Nezaposleni će moći da konkurišu za radna mesta automehaničara, autoelektričara, kuvara i pekara, varilaca, bravara i montera, šivača i dizajnera, radnika u proizvodnji, higijeničara, vozača, prodavaca, kao i za razna druga uslužna i proizvodna zanimanja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.