U trendu

SAM: Poznati kandidati za najbolje menadžere i poslodavce

BEOGRAD – U konkurenciji za priznanje „SAM Menadžer godine“ su Dragan Filipović iz Generali osiguranja, Dragan Popović iz firme AIGO, Mihailo Janković iz Nectar grupe i Tamara Jokanović iz Represent Comunications, saopštila je danas Srpska asocijacija menadžera (SAM).

U finalu takmičenja za izbor „Poslodavca godine“ nalaze se Atlantic Grupa, Delta Holding, Generali Osiguranje Srbija, Marbo Product, Microsoft i TeleGroup, saopštila je SAM.

Asocijacija će na tradicionalnoj svečanosti 11. decembra dodeliti i priznanja u kategorijama „Mladi menadžer godine“ za koju je nominovano šest kandidata.

Kompanije koje su u trci za nagradu „Društveno odgovorna kompanija godine“ su Car:Go Tećnologies, Courtyard by Marriott Belgrade City Center, Delta Holding, Mastercard i SBB.

SAM je najavio da će nagrade biti dodeljene i za promociju liderstva među mladima, lični herojski čin, dok će žiri dodeliti i specijalnu nagradu.

O godišnjim nagradama Srpske asocijalcije menadžera odlučiće žiri od devet članova na čijem je čelu Stanka Pejanović predsednica SAM-a.

Tradicionalna priznanja SAM će ove godine dodeliti osmi put zaredom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar