U trendu

Sberbank predstavila nove usluge za korisnike 'Mastercard Gold' i 'Business charge' kartice (VIDEO)

Sberbank u saradnji sa kompanijom Mastercard lansirala je nove premijum usluge za sve korisnike „Mastercard Gold“ i „Business Charge“ kreditnih kartica, a u pitanju su „LoungeKey“ i „Boingo Wi-Fi“.

„LoungeKey“ omogućava pristup na više od 1.100 poslovnih salona u okviru najvećih svetskih aerodroma, dok usluga „Boingo WiFi“ nudi mogućnost da korisnici mogu biti konektovani širom sveta, rečeno je na predstavljanju ovih usluga u Beogradu.

„Sberbank je prva banka na tržištu Srbije koja je omogućila premijum usluge ‘LoungeKey’ i ‘Boingo WiFi’ korisnicima ‘Mastercard Gold’ i ‘Business Charge’ kreditnih kartica. Naša baza korisnika ‘Mastercard Gold’ kartice povećana je tokom 2019. godine za čak 70 odsto u odnosu na 2018“, rekla je predsednica izvršnog odbora Sberbank Srbija, Marijana Vasilescu.

Ona je istakla i da prema podacima više od 30 odsto klijenata Sberbank koristi „Mastercard Gold“ i „Business Charge“ kartice prilikom plaćanja u inostranstvu, dok je jedna od najzastupljenijih kategorija baš kupovina avio karata.

„Uverena sam da i ‘LoungeKey’ i ‘Boingo WiFi’ odgovaraju prefinjenim i specifičnim potrebama ‘Mastercard Gold’ i ‘Business Charge’ korisnika i da će ove usluge Sberbanci omogućiti da se diferencira na tržištu“, kazala je direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard Jelena Ristić.

Ona je navela i da „Mastercard svake godine lansira posebne pogodnosti za Premium i Business klijente na lokalnom nivou“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar