U trendu

Ε esta sprska konferencija o nekretninama 23. marta

BEOGRAD – Ε esta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture „Razvoj buduΔ‡nosti“, koja Δ‡e okupiti domaΔ‡e i meΔ‘unarodne zvaničnike i stručnjake u oblasti nekretnina, biΔ‡e odrΕΎana onlajn 23. marta.

Ovogodiőnju konferenciju otvoriće ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, saopőtio je organizator kompanija TGI Group International.

Skup se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva graΔ‘evinarstva, saobraΔ‡aja i infrastrukture, Privredne komore Srbije i Britansko – srpske privredne komore, ambasade Velike Britanije, EBRD, Nacionalnog udruΕΎenja procenitelja Srbije i DruΕ‘tva procenitelja Srbije.

Na konferenciji Δ‡e se obratiti veliki broj zvaničnika i stručnjaka iz sektora meΔ‘u kojima je Martin Vickers, trgovinski izaslanik premijera Velike Britanije za Zapadni Balkan, izvrΕ‘ni direktor UK Export Finance (UKEF) Louis Taylor, arhitekta grada Beograda Marko StojčiΔ‡ i drugi.

DogaΔ‘aj privlači viΕ‘e od 250 relevantnih učesnika iz velikih real estate kompanija, graΔ‘evinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinare i nezavisne real estate profesionalce iz Srbije i inostranstva u oblasti nekretnina.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.