U trendu

Simpozijum i zimski susreti poljoprivrednika 30. jan-3. februa

BEOGRAD – Simpozijum Poljoprivredna tehnika i Zimski susreti poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva biće održani na Zlatiboru od 30. januara do 3. februara.

Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, zajedno sa Nacionalnim naučnim društvom za poljoprivrednu tehniku i suorganizatorima Zadružnim savezom Vojvodine i Poslovnim udruženjem uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, tradicionalno organizuje 48. Simpozijum Poljoprivredna tehnika i Zimski susret.

Teme Simpozijuma su iz oblasti poljoprivredne tehnike, precizne poljoprivrede, semenarstva, zadrugarstva, vodoprivrede, šumarstva i drugih oblasti vezanih za poljoprivredu uopšte, najavili su organizatori.

Simpozijumu će prisustvovati veliki broj stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, poljoprivrednih proizvođača, zatim proizvođača poljoprivrednih priključnih mašina i rezervnih delova, trgovačkih kuća, projektantskih i inženjering kuća, konsalting kompanija, stručnih udruženja, banaka, osiguravajućih kuća, uvoznika, zastupnika i distributera poljoprivredne mehanizacije, semenskih kuća, poljoprivrednih zadruga, vodoprivrednih preduzeća i Vojvodina šuma.

Prijava učesnika je preko sajta www.polj.uns.ac.rs (vladimir.visacki@polj.edu.rs).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar