U trendu

Specijalna ponuda Pošte Srbije na Sajmu vina u Beogradu

Javno preduzeće Pošta Srbije objavilo je danas da će, tokom Prvog međunarodnog sajma vina „Vinska vizija Otvoreni Balkan“, od 1. do 4. septembra na Beogradskom sajmu, promovisti specijalnu Post-ekspres uslugu sa pogodnostima za izlagače i posetioce koja će važiti tokom celog perioda održavanja manifestacije.

Specijalna Post-ekspres usluga dostupna je i realizuje se na šalteru pošte 11146 Beograd 46 u Hali 1a Beogradskog sajma, gde će Pošta Srbije obezbediti siguran transport jedne, dve ili tri boce vina, sa rokom uručenja narednog dana do 19 časova na teritoriji cele države, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da će na šalteru pošte biti dostupna i ponuda specijalizovane ambalaže za pakovanje vina, koju će posetioci po povoljnim cenama moći da kupe tokom trajanja manifestacije.

Pošta 11146 Beograd 46, pružaće i druge poštansko-finansijske usluge, dok će se na specijalizovanom i prepoznatljivo označenom punktu Pošta Srbije, na ulazu u halu 1a, obavljati menjački poslovi, navedeno je u saopštenju.

Izlagačima i posetiocima koji budu zainteresovani za usluge kurira i prijave se na šalteru pošte 11146 Beograd 46 ili na specijalizovanom punktu, na raspolaganju će biti Poština kurirska služba. Ona će krajem svakog sajamskog dana preuzimati pošiljke od izlagača i kupaca i predavati ih na slanje primaocima na teritoriji Srbije.

Kupci ili izlagači moći će na ovaj način da pošalju i pošiljke sa jednim ili dva paketa vina.

Tokom trajanja Sajma vina, Pošta Srbije prezentovaće i druge usluge koje pogoduju privrednim društvima i preduzetnicima – Post-eksport uslugu za izvoz robe, kao i usluge kompletne logističke podrške ili organizacije rada u pojedinačnim segmentima prevoza i skladištenja robe, po personalizovanom modelu saradnje i uz mogućnost kombinovanja ekspres usluga sa više od 400 komplementarnih servisa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar