U trendu

Sutra počinje Sinergija 21 „Digital hotspot“

BEOGRAD – Dvodnevna konferencija Sinergija 21 „Digital hotspot“ počeće sutra u onlajn formatu, a svi zainteresovani imaće besplatan pristup celokupnom sadržaju konferencije preko Microsoft Teams platforme.

Glavne teme su iz oblasti biznisa i IT-a i učesnici Sinergije će moći da prate dinamične diskusije, predavanja, kao i uspešne studije slučaja.

Ovogodišnja digitalna Sinergija Sinergija 21 otkriće trendove bliske budućnosti, kakve nas to promene čekaju i čime raspolažemo kako bismo pravovremeno pripremili svoje organizacije za doba post-mobilne komunikacije i post-Cloud doba.

Direktor kompanije Majkrosoft Srbija Milan Gospić će uz osvrt na ova ključna obeležja nove ere digitalizacije otvoriti važna pitanja potencijala Srbije kao „Digital Hotspot“ središta u regionu i IT industrije Srbije kao glavnog pokretača ove ideje.
Kako se ova vizija menja i sazreva otkriće Dejan Cvetković (Ćief Tećnology Officer) iz Majkrosoft razvojnog centra u Srbiji.

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Mihailo Jovanović predstaviće detalje o Data centru u Kragujevcu, temelju savremenog upravljanja podacima i elektronske usluge u hibridnom načinu rada za građane u okviru „Pametne Srbije“.

Na pitanja kako se u eri promena menjamo na bolje, gde je mesto Srbije u regionalnim okvirima, šta možemo da naučimo od najbližeg okruženja, a šta okruženje od nas, odgovoriće v.d. generalnog direktora Majkrosofta za region, od 24 zemlje kome pripada i Srbija, Alfredo Giannattasio. Novi svet rada i poslovanja je hibridan i čitav svet se takmiči u rešavanju pratećih izazova.

Biznis segment ovogodišnje Sinergije donosi i panel diskusiju na temu Startup-ambicije u domenu veštačke inteligencije.

Svi zainteresovani se mogu registrovati na https://sinergija.live/Ačount/Login?ReturnUrl=%2FRegistration> .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar