U trendu

Sutra sastanak sindikata i rukovodstva Poste o zaposlenima

BEOGRAD – V.D. direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević sastaće se sutra sa predstavnicima pet sindikata koji deluju u tom preduzeću, kako bi razgovarali o ključnim temama u vezi sa materijalnim položajem zaposlenih.

Sastancima koje će voditi v.d. direktora JP „Pošta Srbije“ prisustvovaće predstavnici reprezentativnog „Sindikata PTT Srbije“, kao i predstavnici ostalih sindikata u Preduzeću: Sindikata JP PTT saobraćaja Srbije, Sindikata „Nezavisnost“, Samostalnog sindikata poštanskih radnika, Sindikata „Solidarnost“ i Sindikata „Radnik“, saopštili su iz Pošte Srbije.

Ovi sastanci predstavljaju nastavak socijalnog dijaloga i insistiranje u rešavanju ključnih pitanja, kao i informisanju o planovima od interesa za zaposlene i dalji razvoj Preduzeća. Saopštenje sa sastanaka biće objavljeno na korporativnom sajtu Pošte Srbije, navodi se u saopštenju.

Sindikat radnika pošte „Sloga“ najavio je danas protest, ispred Glavne pošte u Beogradu, sa ciljem da se ukaže na težak materijalni položaj zaposlenih u JP „Pošta Srbije“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar