U trendu

Telekom pripremio prednovogodišnji poklon

BEOGRAD – Telekom Srbija pripremio je prednovogodišnji poklon za mts, Supernova i m:SAT tv korisnike, u vidu otključanih brojnih dodatnih kanala i atraktivnih sadržaja iz svog video kluba, saopštila je danas kompanija.

Kako je navedeno, gledaoci će od 1. novembra, pa sve do 15. januara, moći da uživaju u prazničnom i najpopularnijem serijskom, filmskom i drugom interesantnom sadržaju.

„I ove zime svim mts, Supernova i m:SAT televizijskim korisnicima, praznična sezona dolazi ranije nego što je očekivano. Sada već tradicionalno, kompanija Telekom Srbija pripremila je prednovogodišnji poklon u vidu otključanih brojnih dodatnih kanala i atraktivnih sadržaja iz svog video kluba“, kaže se u saopštenju.

Dostupnost paketa Minimax Plus, Superstar i Filmbox OD nesumnjivo će popraviti raspoloženje u nadolazećim zimskim danima svim ljubiteljima najboljih domaćih i stranih akcija, komedija, trilera, drama i atraktivnog sadržaja drugih žanrova, navode iz Telekoma.

Dodaju da je za sve roditelje ili one koji će to tek postati, Baby TV pravi izbor prepun edukativnog i zanimljivog sadržaja, kao i da će biti dostupan od 10. decembra.

Možda i najzanimljivije biće na Superstar kanalu koji je spreman da i sam doprinese novogodišnjoj čaroliji.

Uz standardno kvalitetan i raznovrstan sadržaj koji emituje, nove domaće serije Bunar i Šetnja sa lavom, koja sa emitovanjem kreće tokom decembra, nateraće gledaoce da s nestrpljenjem čekaju svaku narednu epizodu, napominju u Telekomu.

Prava zima i novogodišnji praznici su iza ćoška, a čini se da ih korisnici mts-a, Supernove i m:SAT-a dočekuju spremniji nego ikada, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar