U trendu

Telekom Srbija: Na mts TV i NBA utakmice

BEOGRAD – Utakmice najjače košarkaške lige na svetu – NBA, ubuduće će biti dostupne televizijskim gledaocima ekskluzivno putem usluge mts TV i drugih mts multimedijalnih servisa, saopšteno je danas iz kompanije Telekom Srbija.

Pored kanala Arene sport, koji je deo Start paketa mts TV, ljubitelji košarke će od ove godine moći da uživaju u dodatnim sadržajima putem specijalnog NBA TV kanala.

Gledaoci će majstorije najboljih srpskih košarkaša i košarkaških zvezda iz celog sveta, moći da prate i putem digitalnog servisa za mobilne uređaje koji je dostupan u tri različita paketa po ceni već od 149 dinara mesečno.

U ponudi su paketi: 3-Game Ćoice, mts Game ćoice i Max League paš koji, uz mesečnu pretplatu, omogućavaju gledanje svih NBA utakmica uživo, dodaje se u saopštenju.

Za korisnike pojedinih mts postpejd i BOX paketa, ovaj digitalni servis je besplatan tokom cele sezone.

Od sredine oktobra, košarkaški fanovi će tako putem ovih mts servisa moći da prate NBA utakmice uživo, rezultate, najuzbudljivije delove mečeva, All star weekend nadmetanja, NBA plejof, finalne utakmice, kao i ostale zanimljivosti o igračima najpopularnije košarkaške lige na svetu.

Poseban, celodnevni NBA kanal, koji je sastavni deo ponude mts TV, m:SAT TV, mts TV GO i kablovskog operatora Supernova, emitovaće ekskluzivne utakmice, konferencije za medije, intervjue sa igračima i sve druge bitne informacije o NBA ligi.

Putem kanala Arene sport ili mts digitalnog servisa, NBA takmičenje ekskluzivno je dostupno gledaocima u celom regionu – Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji, zaključuje se u saopštenju kompanije Telekom Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.