U trendu

TOB-u priznanje za uspešno partnerstvo na sajmu u Turskoj

ISTANBUL – Turistička organizacija Beograda (TOB) dobila je priznanje za uspešno partnerstvo na 25. sajmu turizma EMITT u Istanbulu.

TOB je u saopštenju nabveo da je na sajmu turizma EMITT u Istanbulu do sada osvojeno više nagradila, a da je poslednje priznanje stiglo je kao počasna nagrada za dugogodišnje partnerstvo.

Direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović istakao je da su se turske kolege kroz novo priznanje zahvalili na višegodišnjem dobrom i uspešnom partnerstvu.

„Ovo priznanje je laskavo pre svega jer je EMITT u proteklih deset godina rastao bar onoliko koliko je raslo tursko tržište za Beograd i koliko su Turistička organizacija Beograda i Grad Beograd postali prepoznati na ovom tržištu“, ocenio je on.

Dodao je da je u godini u kojoj posle jednogodišnje pauze nastavljaju promocije Beograda na tržištu Turske priznanje pravi podsetnik koliki je put do sada pređen.

TOB je najavio da Turkiš Erlejns od 27. marta uvodi i treći let dnevno između Istanbula i Beograda, sa svakodnevnim polascima u 14 sati iz Turske a 15.30 iz Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.