U trendu

TOS raspisao konkurs za dodelu nagrada „Turistički cvet“

BEOGRAD – Turistička organizacija Srbije (TOS) raspisala je konkurs za dodelu nagrade „Turistički cvet“, a posebna pažnja biće usmerena na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda bila obogaćena i prilagođena uslovima kovid epidemije.

Direktorka TOS Marija Labović rekla je da je i u ovoj godini, uprkos izazovima zbog epidemije kovida, bilo dovoljno inovativnih turističkih destinacija, lokaliteta, kao i ugostitelja koji zaslužuju da se njihov rad prepozna i vrednuje, navodi se u saopštenju.

Labović je pozvala sve subjekte u turizmu da se prijave na konkurs, koji se raspisuje u kategorijama: Turistička organizacija, turistička manifestacija, receptivna turistička agencija, ugostiteljski objekat za smeštaj, hotel,
organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Žiri za dodelu nagrade će posebnu pažnju obratiti na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda Srbije bila obogaćena i prilagođena uslovima epidemije kovida-19.

Prijave na konkurs trajaće do 31. oktobra i dostavljaju se isključivo na online popunjenom obrascu putem sajta www.turistickicvet.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar