U trendu

Tri žene u konkurenciji za nagradu „SAM Menadžer godine“

BEOGRAD – Srpska asocijacija menadžera (SAM) će 13. decembra dodeliti priznanja istaknutim menadžerima, poslodavcima i pojedincima koji ponašanjem, izuzetnošću, aktivnošću i odgovornim poslovanjem demonstriraju liderstvo i zaslužuju da budu istaknuti kao dobar primer u društvu, saopštila je danas ta organizacija.

Nagrada će biti dodeljena u četiri kategorije na svečanom događaju „SAM Gala“ koji će biti održan 13. decembra.

Za nagradu u kategoriji „SAM Menadžer godine“, za izvrsne doprinose, strateško razmišljanje, društveno odgovorni pristup, razvoj i vođenje zaposlenih, našle su se potpredsednica Delta Holdinga Aleksandra Đurđević, predsednica IO AIK banke Jelena Galić i generalna direktorka Šnajder elektrika za Srbiju i Crnu Goru Ksenija Karić.

Za priznanje „Mladi menadžer godine“, za inovativnost, posvećenost, agilnost i ekonomske rezultate nominovani su generalni direktor kompanije Delta transportni sistem Milan Matić, direktorka za korporativne poslove Nestle Adriatik S kompanije Milica Milanović i direktor prodaje kompanije Virt Srbija Nikola Lazarević.

Titula „Poslodavac godine“ biće dodeljena onima koji su se istakli izuzetnim načinom poslovanja, zadovoljstvom zaposlenih, reputacijom kao i korporativnim upravljanjem, a kompanije nominovane u ovoj kategoriji su Delta Holding, EY i Đenerali osiguranje Srbija, saopštila je SAM.

Navodi se da su u konkurenciji za nagradu u kategoriji „Društveno odgovorna kompanija godine“, Delta Holding, Hemofarm, Možart i OTP banka.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar