U trendu

Turkiš Erlajns doveo Betmobil u Istanbul (video)

Turkiš Erlajns je doveo legendarni, svetski poznat Betmobil u Istanbul kako bi se po prvi put provozao najnovijim mostom na Bosforu, u cilju promovisanja avanturističkog, akcionog filma „Betmen protiv Supermena: Zora pravde“, filmske kuće Vorner Bros.

Betmobil je došao iz Evrope u Aziju preko najnovijeg mosta na Bosforu, mosta Javuz Sultan Selim, koji spaja dva kontinenta i koji će zvanično biti otvoren za javnost ovog leta. To je bila najduža vožnja ikad ovog jedinstvenog vozila, saopštila je turska avio kompanija.

„Vožnja preko najnovijeg mosta na Bosforu simbolično predstavlja Betmobil kao ikonu pop kulture koja ujedinjuje ljude širom sveta, Istanbul kao jedini grad koji povezuje dva kontinenta i Turkiš Erlajns kao most putnicima ka 113 zemalja i više od 287 destinacija“ rekao je predsednik borda direktora kompanije Ilker Ajdži.

Matični aerodrom kompanije Turkiš Erlajns u Istanbulu se nalazi na raskršću puteva ka Evropi i Aziji i predstavlja geografski atraktivnu i prirodnu tačku za transfer na međunarodnim linijama.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar