U trendu

U maju u Beogradu konferencija o digitalnom bankarskom poslovanju

Beograd će od 17. do 19. maja biti domaćin delegatima svih branši finansijskog poslovanja iz više od 50 kompanija iz sveta, medju kojima su kineski Ali Ekspres, Ali Pej, engleski Berkliz i ruski Jandeks.

Konferenciju „xCEEd“ organizuje kompanija Paneleven grup, a učestvovaće delegati i indijske „K Kotak banke“, grčke „Helenik banke“, TSB Banke, „Karensi klauda“ i drugi.

Kako se navodi, konferencija je platforma na kojoj će svi učesnici dobiti znanje i obuku za formiranje planova digitalne transformacije i kako da ih ostvare.

„xCEEd“ je jedina konferencija u svetu na koju će doći čelnik kompanije koja se bavi platnim sistemom Kine.

U saradnji s britanskim Ministarstvom medjunarodne trgovine, Paneleven grup dovodi najbolje bankare Velike Britanije u Beograd, a uz njih, kao i uz predstavnike Kine Rusije i zemalja regiona, Srbija će u ta dva dana po značaju za bankarsku zajednicu biti centar Evrope.

Kroz raznolikost tema koje pokrivaju sve – od korisničkog iskustva i veštačke inteligencije, učesnici će čuti šta nova tehnologija može da ponudi.

„Paneleven grup je od zemalja izabrao Srbiju jer je prepoznao njen potencijal i značaj u sferi digitalnog poslovanja. Uz sav potencijal i vidljivost koju će dobiti ovom konferencijom, Beograd je budući regionalni centar za digitalno bankarstvo“, rekla je direktorka marketinga i komunikacija „xCEEd“ konferencije Luiz Hokins.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.