U trendu

U narednih sedam dana 250.000 promo karata

BEOGRAD – U narednih sedam dana putnicima Er Srbije biće ponuđeno četvrt miliona karata po mnogo povoljnijim uslovima za letove do 35 svetskih destinacija, od ukupno 49 do kojih iz Beograda leti nacionalni avioprevoznik.

Ulazak u sedmu godinu poslovanja Er Srbija obeležava do sada najvećom promotivnom akcijom tokom koje će ponuditi 250.000 sedišta u ekonomskoj klasi.

„Oni koji se odluče da kupe te karte moći će da ih iskoriste u periodu od 1. novembra ove godine do 31. marta sledeće, a važi pravilo da ko bude najbrži ostvariće i naveći popust, a popusti su zaista značajni“, kaže viši menadžer Korporativnih poslova u Er Srbiji Nikola Vukomanović.

Promotivne avio-karte biće u prodaji od sutra do 14. septembra i važiće za direktne letove od 1. novembra 2019. i povratkom do 31. marta 2020. godine.

Ova akcija, kaže Vukomanović, omogućiće svima koji žele da se uvere koliko je Srbija popularna turistička destinacija da povoljnije dođu do naše zemlje, ali takođe i našim građanima koji planiraju svoje godišnje odmore, da ih provedu u nekim od evropskih i mediteranskih gradova.

Kako bi izašla u susret individualnim željama i potrebama putnika i unapredila svoju ponudu, Er Srbija ponudiće popuste za povratne i karte u jednom pravcu, u Standard i Light tarifama, odnosno sa i bez prtljaga.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.