U trendu

U trci na maratonu i oko 30 zaposlenih Poštanske Štedionice

BEOGRAD – Banka Poštanska stedionica je, ove godine, ne samo partner Beogradskog maratona, već i aktivni učesnik, rekla je direktorka za poslove sa privredom Poštanske štedionice Maja Ogrizović i istakla da je danas više od 30 njenih kolega trčalo u svim trkama, od trke zadovoljstva, preko štafetnog maratona do polumaratona i maratona.

Ona je i sama bila deo tima koji se takmičio na štafetnom maratonu, a nakon trke je izrazila zadovoljstvo što je Banka Poštanska štedionica deo manifestacije koja na inzvaredan način šalje sliku Srbije dalje u svet.

Takođe, dodala je da je na cilju, na Terazijama, postavljena i mobilna ekspozitura Poštanske štedionice, na kojoj građani mogu da obave sve vrste transakcija.

Ogrizović je podsetila da je njena kompanija prošle godine obeležila 100 godina postojanja, što ujedno opravdava slogan „Trčimo na duge staze“.

„Naime naša banka poseduje sve osobine pravog maratonca – izdrživa je, uporna, dugotrajna, a isto tako je u stanju da prebrodi sve prepreke kada postavi sebi neki cilj. Tih prvih 100. godina našeg postojanja su samo amanet da u budućem periodu još bolje i uspešnije radimo i da nadalje negujemo vrednosti koje su i danas ovde prisutne, a to su pre svega zdrav sportski duh, timski rad, empatija i humanost“, poručila je Ogrizović.

Direktor 35. Beogradskog maratona Darko Habuš, posetio je štand svojih partnera Poštanske štedionice i izrazio zahvalnost na podršci, koju Banka u kontinuitetu pruža za održavanje ove sportske manifestacije u Bogradu.

„Izuzetno nam znači podrška velikog broja partnera. Ovo partnerstvo sa Bankom Poštanska štedionica nam je značajno iz više aspekata, a posebno zato što se zajedno trudimo da promovišsemo značaj bavljenja fizičkom aktivnošću i promociju zdravog života i cilj nam je da na tom putu zajedno aktiviramo što veći broj građana“, kazao je Habuš.

Podsetio je da je slogan ovogodišnjeg maratona bio „Prijateljstvo na duge staze“ i izrazio nadu da će se saradnja Banke Poštanske štedionice i Beogradskog maratona nastaviti i u narednim godinama.

Habuš je istakao da je Banka pružila veliku pomoć u organizacionom delu ove manifestacije i doprinela da se „danas najlepša slika Beograda pošalje u svet“.

On je naveo da je na 35. Beogradskom maratonu učestvovalo preko 7.000 ljudi, od kojih su oko 1.200 bili stranci iz 70 zemalja sveta sa svih kontinenata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.