U trendu

U Yettel aplikaciji moguće upravljanje VAS uslugama

Kompanija Yettel saopštila je danas da je njenim korisnicima omogućeno da u okviru aplikacije prate troškove i pretplate usluga, koje nude VAS (Value Added Service) pružaoca sadržaja, kao i da ih na jednostavan način otkažu.

VAS je naziv za usluge koje se naplaćuju od strane trećih lica, a ne operatora, a među njima su i sajtovi za igrice, horoskop ili druge usluge.

Kako je precizirano, korisnici mogu pristupiti detaljima za svaku naplatu, uključujući ime usluge i pružaoca, kao i kontakt informacije koje mogu koristiti za upite ili reklamacije.

Takođe, za one koji žele da otkažu pretplatu sa nekog od VAS servisa, dostupna je i funkcija crne liste (Blacklist) koja će ih zaštititi od trenutnih ili budućih naplata ovog tipa.

Menadžer za digitalne usluge i sadržaj u Yettelu Vojin Kličković istakao je da će, kao i do sada, nastaviti da pružaju ovu uslugu, na ograničen i kontrolisan način u skladu sa svim važećim propisima.

„Međutim, korisnici su želeli praktičnije rešenje za upravljanje dodatnim servisima, što smo na ovaj način omogućili. Nova funkcionalnost u okviru Yettel aplikacije omogućava im da brzo i jednostavno prate ili otkažu VAS usluge“, rekao je Kličković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar