U trendu

Udruženje CarGo broji 750 hiljada članova, najveće udruženje gradjana u zemlji

Udruženje gradjana CarGo saopštilo je danas da su „od danas najveće udruženje gradjana u zemlji“ sa 750 hiljada članova.

Iz udruženja su se zahvalili na tolikoj podršci i dodali da je ona „motiv da CarGo nastavi dalje jer je za samo osam meseci broj članova CarGo na istorijskom maksimumu“.

„Na ovaj način, zajedno smo postali deo istorije. Ovim tempom rasta, broj članova udruženja može da dostigne milion članova već na početku 2020. godine“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da dnevni rast broja članova udruženja CarGo prelazi pet hiljada novih, a da se samo u prethodnih mesec dana u udruženje učlanilo više od 150  hiljada ljudi.

„Nakon ogromnih i svakodnevnih pritisaka, gradjani članovi udruženja su pokazali da žele CarGo. Ljudi su pokazali snagu, a ne interesne kartelske grupacije koje drže Srbiju i Beograd kao svoje taoce. Pored neizmerne zahvalnosti, mi kažemo – ne odustajemo. Srbija je pokazala da je spremna za iskorak u digitalnu budućnost, a mi ćemo zajedno pokazati da smo spremni da se borimo za sve ljude koji ne žele da budu taoci bilo čijih ucena“, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.